Обраха Фетел, той преследва крадците

Обраха Фетел, той преследва крадците

4-кратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел завърши едва 11-и в Гран При на Испания в неделя и не успя да спечели точки, но с това лошите новини за германския пилот на Астън Мартин не приключиха.

Вчера сутринта Фетел стана жертва на нагли крадци, след като оставил колата си с отворен прозорец на паркинга на хотела. Себ се отдалечил съвсем за малко от колата, но секунди по-късно раницата му вече била изчезнала. Сред най-важните неща в нея били личните документи на Фетел и слушалките му AirPods.

Пилотът реагирал веднага и подгонил крадците с електрически скутер, като ги проследил по сигнала от слушалките, който виждал на мобилния си телефон. В крайна сметка Фетел открил само слушалките, които крадците хвърлили в един магазин, но не и раницата с личните му документи.

Фетел обясни защо е бил объркан в края на квалификацията в Испания
Фетел обясни защо е бил объркан в края на квалификацията в Испания

Фетел съобщил в полицията за обира, а след това потвърди пред местното издание El Periodico, че освен документите му в раницата не е имало нищо друго ценно. Сега остава да разберем дали някъде няма да се появи човек, който да се опита да се представи за 4-кратния световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел с откраднатите му документи.

Гледайте най-вълнуващите състезания от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти