Цветан Видински: Ще продължим да залагаме на младите и в Трета лига

Треньорът на Марек Цветан Видински говори след последния мач от сезона във Втора лига. Дупничани се наложиха с 4:2 над Струмска слава, но отдавна вече бяха изпаднали в Трета лига.

Марек се сбогува с професионалния футбол след голово шоу със Струмска слава
Марек се сбогува с професионалния футбол след голово шоу със Струмска слава

"Продължаваме… Трудно се говори след сезон, в който си изпаднал в по-ниска група“, каза Видински. Той подчерта, че е предпочел да запази играчите от предходния сезон в и с тях да се бори при професионалистите.

„Когато влязохме във Втора лига, лесно можех да изгоня 10 души и да взема наемници. А сега при изпадането да си съберат багажа и да си тръгнат. Ние останахме да работим с момчетата от „В“ група, така ще бъде и занапред. Ще разчитаме и на младите. Срещу Струмска слава пуснах едно момче от юношите (б.р. Любомир Костов). Прегоря и си изкара втори жълт картон, но не правим никаква трагедия от това. Важното е, че момчето има желание. А такива момчета като него имаме много в школата. Сега пуснах това момче, за да дам пример, че школата работи. И че този клуб не е умрял, въпреки че сме в Трета лига. Мисля, че работим правилно“, изрази мнение треньорът.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички