Боксьорът Здравко Попов с ужасяващи разкрития за своето детство

Боксьорът Здравко Попов с ужасяващи разкрития за своето детство

Един от най-добрите български професионални боксьори Здравко Попов разкри за пръв път ужасяващи подробности за своето детство в интервю за youtube канала Спортната джунгла. Талантът от Велико Търново, която няма загуба при професионалистите и е многократен шампион на България сподели как е тръгнал по лошия път. 

„Правехме всякакви простотии. Израснах в лоша среда. Биехме се, крадяхме от терасите и магазините маратонки. Беше ме срам като по-малък от тези постъпки. Бях доста проблемно дете - разказа Здравко Попов. – Наложи се да ме преместят в нещо като изправителен дом от 6 до 12 клас. Изключиха ме от училище. Беше много тежък период. Откъснат от семейство и приятели.“

Какви други бели е правел Здравко Попов? Как боксът му помага да излезе от лошата среда? Защо неговата майка го гони от вкъщи? Как контузи ръката си, заради която не се би 31 месеца? Какви са неговите очаквания за голямото завръщане на Макс Файт 50? С какви амбиции подновява своята професионална кариера? Вижте в цялото интервю за youtube канала Спортната джунгла.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти