Александър Тунчев е фаворит за треньорския пост в Арда

Александът Тунчев продължава да е фаворит за треньорския пост в Арда, пише “Тема спорт”. Както е известно, в понеделник тимът от Кърджали се раздели със Стамен Белчев, след като двете страни не успяха да се разберат за нов договор за следващата кампания. Появиха се информации, че Белчев е предпочел да си тръгне заради странните резултати, които отборът нареди напоследък – 3:6 и 1:5 от ЦСКА 1948, както и 4:4 срещу Локомотив Пловдив, въпреки че водеше с 4:1.

Александър Тунчев продължава да е фаворит за треньорския пост в Арда, пише “Тема спорт”. Както е известно, в понеделник тимът от Кърджали се раздели със Стамен Белчев, след като двете страни не успяха да се разберат за нов договор за следващата кампания. Появиха се информации, че Белчев е предпочел да си тръгне заради странните резултати, които отборът нареди напоследък – 3:6 и 1:5 от ЦСКА 1948, както и 4:4 срещу Локомотив Пловдив, въпреки че водеше с 4:1.

Арда се раздели със Стамен Белчев
Арда се раздели със Стамен Белчев

Александър Тунчев в момента е без работа. През пролетта той напусна Локо Пд – хвърли оставка, която бе приета от ръководството. Очаква се той и шефовете на Арда да проведат последни разговори.

За поста на кърджалийци се спрягат още Христо Арангелов и Даниел Моралес. Имало е и вариант със Славко Матич, който за кратко води Арда през есента. Сърбинът обаче категорично е отказал вариант да се завърне. В момента той е начело на спечелилия промоция за елита Септември Сф, а освен това има и други предложения

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти