Хендерсън: Надяваме се на помощ от Астън Вила

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън коментира битката за титлата в Премиър лийг, която остава открита до последния кръг. Късно снощи Ливърпул спечели с 2:1 срещу Саутхамптън и съкрати изоставането си от лидера Манчестър Сити на 1 точка. Така всичко ще се реши в последния кръг, когато Манчестър Сити приема Астън Вила и при успех ще спечели титлата. 

Експериментален Ливърпул се доближи на точка до Манчестър Сити, съдбата на титлата ще се реши в последния кръг
Експериментален Ливърпул се доближи на точка до Манчестър Сити, съдбата на титлата ще се реши в последния кръг

“Момчетата бяха великолепни след толкова промени в състава. Бориха се от началото до края и бяха възнаградени. Работихме добре през целия сезон. За нас сега всеки мач е като финал. Нямаме право на отпускане. Можем да си го позволим едва след финала на Шампионската лига. Много е тежко. 

Сити никога не губи точки. От време на време някои от нас гледат техни мачове. Не е приятно да виждаш колко добре игрят. Аз лично превключвам на детски канал. Реално се включихме сериозно в битката за титлата през януари и се вложихме на 100 процента. Изоставахме сериозно, но доведохме нещата до това всичко да се реши в последния кръг. Надяваме се Астън Вила да ни помогне в последния кръг”, коментира Хендерсън.

Сити никога не губи точки. От време на време някои от нас гледат техни мачове. Не е приятно да виждаш колко добре играят. Аз лично превключвам на детски канал. Реално се включихме сериозно в битката за титлата през януари и се вложихме на 100 процента. Изоставахме сериозно, но доведохме нещата до това всичко да се реши в последния кръг. Надяваме се Астън Вила да ни помогне в последния кръг”, коментира Хендерсън.

Още от Футбол свят

Виж всички