Три отбора доминираха в групите на MSI

Три отбора доминираха в групите на MSI

Приключи груповата фаза на втория по големина турнир в света на League of Legends - Mid-Season Invitational. Съставите бяха разпределени в три групи, за да се разбере кой ще продължи към следващия Rumble етап. Един тим от всяка група успя безапелационно да надвие съперниците си. Така T1, RNG и G2 Esports се наредиха на челните места, като те не допуснаха загуба в началната фаза.

В група "А" играчите на T1 затвърдиха завръщането си сред най-добрите, като циментираха първото място. На точка от тях и с прекрасна игра се наредиха Saigon Buffalo.

Група "Б" донесе голяма драма за участниците, тъй като шампионите на Китай, които играят онлайн, бяха принудени да повторят игрите си. Това обаче не им попречи да се завърнат на върха. На второто място с резултат 3-3 успяха да се наредят PSG Talon.

В Група "В" се видя истинската класа на другия фаворит за спечелването на титлтата в Корея - G2 Esports. Първенците на LCS - Evil Geniuses пък стъпиха на второто стъпало, което също ги отвежда напред в турнира.

Ето всички отбори, които се класираха: T1, Saigon Buffalo, RNG, PSG Talon, G2 Esports, Evil Geniuses.

Aвтор: Йоан Иванов

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти