Аутбрейк полетя на старта на плейофите

Аутбрейк полетя на старта на плейофите

Отборът на Аутбрейк направи впечатляващ старт на похода си към титлата в Четвърта дивизия на НАЛБ. Лидерите в редовния сезон записаха категорична победа с 99:59 над Чармър Рейвънс в първия мач от четвъртфиналната серия между двата тима. Аутбрейк вече има преднина от 1-0 победи в общия резултат и гледа уверено към втората среща, която ще се проведе на 21 май от 13:30 часа.

Тимът на Аутбрейк се погрижи да свърши голяма част от своята работа още до изтичането на първите 20 минути игрово време, когато разликата вече достигаше 30-те точки при 51:22 в полза на момчетата на Христо Каменов. След почивката ситуацията на паркета не се промени особено и лидерите в редовния сезон успяха да заковат 40-точковата си победа с крайното 99:59.

Росен Динчев поведе реализаторите за Аутбрейк с 25 точки и 12 борби. Пламен Бауренски подпомогна с още 19 точки, а Георги Терзиев и Димитър Къндев се разписаха с по 11 точки всеки.

Димитър Йорданов бе най-полезен за Чармър Рейвънс със своите 29 точки и 5 борби. Капитанът на тима Ерен Ишджаноглу се отчете с още 10 точки плюс 5 овладени топки.

Снимка: НАЛБ

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти