SPORT DEPOT се включва в петото издание на Run Bulgaria

SPORT DEPOT се включва в петото издание на Run Bulgaria

SPORT DEPOT и престижният спортен бранд Nike с радост се включват в петото издание на Run Bulgariа, което през 2022 г. провежда 13 състезания в страната. В семейството на Run Bulgariа тази година влизат два нови шосейни пробега като първият от тях е във Видин на 15 май.

Първото издание на „Видин рън“ включва множество активности. Атлетическата програма за уикенда във Видин започва от 10:00 часа в петък, 13 май, с кръг от веригата „А1 атлетика за младежи“ в залата до стадион „Георги Бенковски“. Занимания по „Детска атлетика“ за ученици от 1-и до 4-и клас са предвидени от 14:00 часа на площад „Бдинци“ пред община Видин.

Получаването на стартовите пакети за първия атлетически пробег „Видин рън“ ще бъде в сградата на община Видин от 10:00 до 18:00 на 14 май, а на 15 май, неделя, е основната проява – 6 км шосейно бягане по живописен маршрут и 1.3 км за начинаещи в центъра на града. В програмата има предвидено и щафетно бягане 2х6 км (отбори по 1 мъж и 1 жена). 

Веригата за спортни стоки SPORT DEPOT също ще има присъствие по време на основната проява на 15 май. Любителите на спорта ще могат да ни открият на специално обособено място в близост до старт-финала на площад „Бдинци“. Каним всички участници в бягането, техните фенове и цялата видинска общественост в нашия спортен кът, където сме подготвили забавни активности, томбола с подаръци и други изненади.

Двадесет късметлии, участвали в томболaта, ще спечелят награди от SPORT DEPOT, а първите петстотин посетители на спортния кът ще получат ваучери с еднократна отстъпка, валидни за всички физически обекти, както и за онлайн магазина на веригата.

SPORT DEPOT се включва и с награди за победителите във „Видин рън“. Първите три жени и първите трима мъже ще получат подаръчни ваучери за покупка в магазините на спортната верига.

Всеки регистриран участник в бягането ще получи тениска от Nike, а всеки, достигнал до финала – сертификат и уникален медал отново от SPORT DEPOT.

За да насърчим нашите клиенти и приятели да участват в бяганията от Run Bulgaria, сме им подготвили специален комплимент – с промокод runbul2022extra всеки получава отстъпка 50% от цената за регистрация.

„Видин рън“ е четвъртият кръг от веригата „Рън България“ за 2022 година, а в състезанието се очаква да участват едни от най-добрите бегачи на България. Във „Видин рън“ ще бягат и украински граждани, които вече от два месеца са подслонени в града, след руската военна инвазия в родината им.

Цялото състезание ще бъде излъчвано на живо със стрийм във Фейсбук страницата на списание „Атлетика“.

Регистрация за дългата дистанция на „Видин рън“ продължава на www.runbulgaria.org 

За RUN BULGARIA
SPORT DEPOT е основен партньор на БФЛА и състезанието RUN BULGARIA 2022. Събитията от инициативата имат за цел да популяризират здравословния начин на живот, съчетан с бягане, и да представят красивите места на България по нов и интригуващ начин. Организирани са състезания, подходящи за всички любители на бягането. В тях могат да участват, както професионални бегачи и любители, така и хора, които избират с дебюта си в състезанието да поставят началото на своя здравословен и физически активен начин на живот.

За SPORT DEPOT
SPORT DEPOT е водеща българска компания за продажба на спортни стоки.
Компанията предлага повече от 150 световноизвестни и утвърдени марки и разнообразни решения за спорта и свободното време като спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска екипировка, аксесоари за плуване, екипировка за футбол, тенис, волейбол и много други.

Веригата разполага с над 30 търговски обекта и филиали в България, Гърция, Сърбия и Румъния.

От 2009 година SPORT DEPOT е част от европейския гигант в спортната индустрия – SPORT 2000 International.

* В материала има продуктово позициониране

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти