Стоян Копривленски преди MAX FIGHT 50: Коланът ще бъде мой

Стоян Копривленски преди MAX FIGHT 50: Коланът ще бъде мой

Най-успешният ни професионален кикбоксьор Стоян Копривленски ще участва в юбилейното 50-то издание на MAX FIGHT като този път мачът ще бъде битка за шампионския пояс в К1 в категория до 70 кг. 

Бургаският талант, който от години живее и тренира в Нидерландия ще се изправи срещу опитния Максим Райлеан от Молдова, твърдо решен да победи на родна земя българинът с имидж и визия.

Престижният двубой за златния трофей всъщност е част от дългия боен календар от участия в които Стоян Копривленски стартира годината.

Стоян Копривленски ще се бие за шампионския пояс в К1 на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP
Стоян Копривленски ще се бие за шампионския пояс в К1 на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP

 Само за няколко месеца по-големият от братя Копривленски направи поредица от мачове в Румъния, Русия, Холандия и Германия. Те са част от дългата подготовка преди плануваният мач за титлата на световноизвестната организация „Glory“, с която 27-годишният Копривленски преподписа контракт.

До момента Стоян Копривленски притежава в своята професионална визитка 21 мача от които 16 победи и продължава да бъде част от екипът на "Mike's Gym" с наставник Майк Пасение

“Срещата за колана на MAX FIGHT е голяма стъпка за мен, преди мечтаната от мен среща за колана на Глори. От MAX FIGHT започнаха едни от първите ми професионални успехи! В MAX FIGHT винаги се чувствам у дома. Коланът ще бъде мой."

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти