Доналд Серони спира с ММА след още 2 битки в UFC

Доналд Серони спира с ММА след още 2 битки в UFC

Живата легенда Доналд Серони планира да се оттегли от ММА след още 2 битки в UFC.

39-годишният Серони трябваше да се бие на UFC 274 в Аризона миналия уикенд. За съжаление часове преди събитието, той трябваше да се оттегли от битката си с Джо Лоузън. Причината беше хранително отравяне.

Говори се, че UFC ще се опитат да им насрочат битката за някоя от галавечерите в следващите седмици. Серони сподели, че има 48 битки за Zuffa, но иска да ги направи 50. Каубоя е в серия от 5 поредни загуби.

В социалните мрежи Серони реши да говори за оттеглянето си и каза:

"Сърцето ми е разбито. Не мога да повярвам, че трябваше да направя този избор. Знаете, че отпаднах само защото нямах друг избор. Благодаря на UFC и медицинския отдел, че ми помогнаха доколкото е възможно. 

Имам 48 битки под егидата на Zuffa. Съжалявам, че не можах да направя 49-ия си бой, за да дам шоу за всички вас. Моят номер е 50, господа. Ще се пенсионирам, когато имам 50 битки. 

Така че ми остават още две битки в UFC. Благодаря на Дейна Уайт. Благодаря на Джо Лоузън. Благодаря ви за разбирането. Имате нужда от силен и здрав Серони, а не от болен.

Ще се срещнем отново. Както казах, "Каубоя" има още две битки под егидата на Zuffa “, каза Серони в социалните мрежи./mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти