Гледай на живо

Очаквайте в 12:00 срещата от женското футболно първенство между Пълдин и НСА

Fnatic с нови попълнения дни преди старта на VCT 2022: EMEA Challengers Stage 2

Fnatic с нови попълнения дни преди старта на VCT 2022: EMEA Challengers Stage 2

Отборът на Fnatic по VALORANT подписа с двама нови играчи преди началото на второто издание на VCT 2022: EMEA Challengers. След като започнаха сезона подобаващо и успяха да завършат на трето място в регионалната лига, "оранжевите" се издъниха на Masters в Рейкявик, където финишираха последни. 

Причина за лошото представяне на тима бяха неочакваните смени, както и драмите, възникнали впоследствие. За да подсилят редиците си преди втория Challengers за тази година, от британската организация подписаха с двама нови играчи. Енцо "Enzo" Местари и Емир Али "Alfajer" Бедер са имената на новите попълнения. 

Единият от тях - французинът Enzo е легенда в света на играта, като беше един от водещите играчи в Aliance, а от няколко месеца се подвизаваше и в редиците на Fnatic. 

От щаба на "оранжевите" са заложили и на една тепърва изгряваща звезда - Alfajer, който въпреки крехките си години, този сезон стана шампион на Турция. На 13 май Fnatic влиза в битката за част от общо 200 000 долара, както и шанс за класиране на втория Masters.

Автор: Йоан Иванов

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти