Мартин Форд: Опасявах се, че Иранския Хълк ще се самоубие

Мартин Форд: Опасявах се, че Иранския Хълк ще се самоубие

Мартин Форд призна, че опасенията му за психичното здраве на Иранския Хълк са довели до отмяната на дългоочакваната им битка. Двамата трябваше да се боксират в края на миналия месец в Лондон. За съжаление организаторите отмениха битката, както и цялата боксова галавечер.

Гариби и Форд се изправиха лице в лице преди няколко месеца в Дубай. Тогава британецът бутна Гариби и той почти падна от ринга. Саджад опита да си го върне на Мартин, но пак се озова на земята и беше тотално посрамен. Видеото от срещата им бързо набра популярност в социалните мрежи, в резултат на което родителите на Иранския Хълк скъсали всякакви връзки с него.

В емоционално интервю в телевизионен ефир Саджад Гариби сподели, че се е опитал да говори с майка си, но тя му казала, че човекът във видеото не е нейният син и че нейният син е много по-силен от това. Иранския Хълк добави, че е отвратен от сънародниците си, които му се присмиват. Той сподели, че дори е посегнал към приспивателни, за да се справи със стреса.

Това обаче преляло чашата и накарало Форд да размисли за тази битка.

“Имам опасения относно психичното му здраве и как се чувства. Това съм аз. Не мога да се бия с някого, за когото искрено вярвам, че може да посегне на живота си след битката. Хората може да кажат: „За какво говориш?“. Ние бяхме там и видяхме как той се разпадна. Застанахме лице в лице и съвсем леко го бутнах. Погледнах го в очите и след това казах на момчетата: „Няма бой“. Стана ми гадно за това, което се случи впоследствие. Той отнесе много обиди, а след това се разплака по телевизията. Неговите родители се отказали от него. Малко по-късно Гариби каза, че мрази иранците и иска да сложи край на живота си. Казах си, че не мога да бъда част от това“, заяви Форд пред “Мирър”.

mma.bg

Гледайте на 14 май галавечерта, в която Кубрат и Тервел Пулеви ще се качат на един и същи ринг, само в платформата FITE.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти