Хебър се раздели с Брадли Гънтър

Волейболният шампион Хебър се раздели с състезателя си Брадли Гънтър, съобщиха от клуба. 

Във фейсбук страницата на тима от Пазарджик се появи и видео, в което канадецът си взима довиждане с феновете на тим. 

"Здравейте. След невероятния сезон и след невероятните четири години в Пазарджик, дойде време да напусна. Искам да благодаря на всички фенове в Пазарджик и на всички фенове в страната, че ни подкрепяхте. Радостен съм, че този сезон успяхме да изиграем толкова страхотни мачове за вас. Пожелавам на Пазарджик и на клуба успех. Разбира се ще гледам. Благодаря ви много", казва диагоналът.

Първо в Sportal.bg: Ето къде ще продължи кариерата си Брадли Гънтър
Първо в Sportal.bg: Ето къде ще продължи кариерата си Брадли Гънтър

От своя страна ръководството на шампиона Хебър благодари на състезателя за приноса му към всички значими постижения през изминалите години, като му пожелава много здраве и нови спортни върхове в развитието му.   

Брадли Гънтър акостира в Пазарджик през 2018 година. Веднага се открои със своята борбеност, характер и страхотни качества. А с широка усмивка и непримиримост към победата се превърна не само в лидер за тима, но и в любимец на местната общественост и на волейболните фенове. Той бе в основата на възходящата градация на Хебър, който за изминалите четири сезона се превърна в абсолютен хегемон на родното първенство и вече е разпознаваем в Европа.  

Гънтър бе главно действащо лице за златния требъл през настоящия сезон 2021/22, в който Хебър спечели Суперкупата, Купата и шампионската титла и завърши непобеден в през цялата година. Той бе и двигателя в атака за шампионите, които направиха исторически пробив в Европа и от раз влязоха в групите на Шампионската лига.      

Общо Гънтър завършва престоя си в Пазарджик с две Купи България, две Суперкупи и две шампионски титли, което е впечатляваща визитка.  

СНИМКИ: Национална волейболна лига (НВЛ), startphoto.bg

Гледайте най-вълнуващите волейболни двубои от Лигата на Нациите (мъже и жени), на живо, в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти