Стефанов: Наслаждавам се на футбола в последно време

Халфът на Левски Илиян Стефанов даде мнението си след победата на своя тим над Черно море в мач от 26-ия кръг на efbet Лига. "Сините" се наложиха с 2:0 и се доближиха до третото място. 

Левски мечтае за третото място след корида на "Герена"
Левски мечтае за третото място след корида на "Герена"

“Мисля, че постоянният натиск, който оказахме, и това непрестанно нахлуване и държене на техния отбор в тяхната половина доведе до това да имаме повече възможности.

Важно е ние да подхождаме хладнокръвно във всяка ситуация. Това е разликата между класния отбор и нормалния. Ние подходихме по-търпеливо, но може би трябваше по-рано да си направим нещата да ни бъдат по-лесни, да подходим по-категорично и фокусирано, така че да бъдем по-спокойни.

Тази заслуга е изцяло на треньора, той дойде в труден момент и Левски се цели във високото място. Да, наслаждавам се на футбола в последно време. Самите обстоятелства, разполагането на треньора, на целия екип, на моите съотборници, точно това ми отключва потенциала. Тази победа е обаче на целия отбор, не е моя. Отборът играе много добре.

Левски трябва да излезе агресивно срещу Лудогорец. За един футболист е невероятна възможност да играе срещу отбори с висок статус, за всеки футболист това е подарък. Има време да мислим и да се подготвяме за ЦСКА, нека първо мине мачът с Лудогорец”, заяви Стефанов.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти