Здравков: Не мога да бъде недоволен от желанието и старанието, има умора

Наставникът на Монтана Антони Здравков даде мнението си след равенстовто на своя тим с косоварския Улпиана. Двата тима завършиха 0:0, а Здравков призна, че причината да се стигне до този резултат е умората у монтанци. Ето какво още заяви специалистът пред Sportal.bg

Монтана не успя да вкара и стигна до скучно реми с тим от елита на Косово
Монтана не успя да вкара и стигна до скучно реми с тим от елита на Косово

“Твърде кратко време сме заедно, за да правя конкретни изводи за момчетата и начина на игра. Това, което тренираме втора седмица, е доста материал, който имат да поемат. До 60-ата минута нещата се получаваха, вече нататък влязоха по-младите момчета, получи се объркване и стана хаос. Това са млади момчета, които ще играят в хода на първенството.

Не мога да не бъда доволен от желанието и старанието, тъй като са доста уморени. Стигна се до тези финални положения пред нашата врата от наши грешки, непреценяване добре на ситауциите, но имаше и умора. Утре ще ни е единственият почиван ден, нормално е да има умора. Тренираме по 2 пъти на дън, тъй като трябва да се подготви този отбор.

Зенедин дойде преди 2 дни в тима, предложен е от мениджър да го видим. Има своите качества, но идва неподготвен и неготов, ще ни трябва време да го преценим и да го видим. Надявам се да покаже в следващите две контроли задоволителни качества, за да преценим какво да правим с него. Младо момче е на 21 години.

Идеята ни е от първия до последния мач да играем на максимум обороти и да печелим точки”, заяви Здравков.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти