Гледай на живо

"От дузпа в тъч" с Филип Кръстев, Светослав Дяков, Галин Иванов и Георги Илиев

Кубрат Пулев се смее на Дос Сантос

Кубрат Пулев е убеден, че ще победи Жуниор дос Сантос

Аз идвам, който иска, нека ме набие, отвръща Пулев

Жуниор дос Сантос: Кубрат Пулев обича да е на ринга и да удря хората много здраво, но и аз го мога 🥊
Жуниор дос Сантос: Кубрат Пулев обича да е на ринга и да удря хората много здраво, но и аз го мога 🥊

Боксьорът ни в тежка категория Кубрат Пулев се изсмя на заканите на предстоящия си опонент в битката за "Траяд Комбат". Българинът и Жуниор дос Сантос ще се срещнат в новата дисциплина на 26 февруари в Хюстън, Тексас. Пред "България Днес" бразилецът обяви, че ще набие лошо Кобрата.

Жуниор  дос Сантос: Извинявайте, но ще набия Кубрат!
Жуниор дос Сантос: Извинявайте, но ще набия Кубрат!

Пулев показа в социалните мрежи първа страница от броя ни с изказването на Дос Сантос и коментира лаконично с "Хмм... ХАХАХА". Придружил е публикацията с емотикони на два юмрука и българския флаг.

Кобрата продължава да води подготовка за боя на любимото си място - високопланинската база Белмекен, която се намира на 2050 метра надморска височина. Той показа и видео, докато шофира по заснежените пътища между Рила и Родопите.

"Почти забравих колко красива е България. Аз идвам... Който иска, нека да ме бие", написа шеговито Пулев, като очевидно думите му са отговор към заканите на бразилския шампион по ММА. Все пак Жуниор дос Сантос отправи и доста комплименти към българския топбоксьор.

"Той е много опитен боец. Адски корав, това се вижда от всички. Удря много здраво. Обича да се бие. Харесва му да бъде на ринга да удря хората и него да го удрят. Също като мен. Ако има някой в ММА света, който може да бие Кубрат Пулев, това е Жуниор дос Сантос. Това ще се случи!"

"България Днес"

Гледайте на 14 май галавечерта, в която Кубрат и Тервел Пулеви ще се качат на един и същи ринг, само в платформата FITE.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти