Марица с чисто нов автобус

Волейболният шампион на Марица (Пловдив) има нова придобивка от днес. Маричанки представиха пред медиите и на широката общественост чисто нов автобус „Сетра“.

Возилото е закупено от един от спонсорите на тима собственикът на Лайт Газ Светослав Славов.

Автобусът е брандиран изцяло в цветовете на клуба, добавени са емблемата и спонсорите на отбора. Така Марица става един от малкото български отбори, които могат да се похвалят със свой собствен автобус.

Марица среща ЦСКА във вторник от 18,00 часа в Пловдив 🏐
Марица среща ЦСКА във вторник от 18,00 часа в Пловдив 🏐

Возилото разполага с 30 места и е марка „Сетра“ – един от най-популярните автобусни брандове в света.

Първото пътуване на Марица с новия автобус може да бъде още тази седмица за финала за Купа България в Бургас в петък. Пловдивчанки трябва първо да победят утре ЦСКА (София) у дома в полуфиналите в турнира, за да си осигурят място на финала.

Кой е най-запомнящият се мач за състезателките и треньорите на Марица в Шампионска лига?
Кой е най-запомнящият се мач за състезателките и треньорите на Марица в Шампионска лига?

„Тази придобивка е напълно заслужена. Нашето желание на ръководството на Марица е отборът освен спортно-технически да расте и материално. Момичетата заслужават този автобус. Автобусът е марка „Сетра“, ВИП изпълнение с 30 места. Направен е напълно в удобството за отбора за по-добри резултати“, заяви Светослав Славов.

„Искам да благодаря на ръководството от името на момичетата, школата и всички треньори за изключителния подарък, който днес получихме. Смятам, че това е много важна стъпка на затвърждаването на ВК Марица. Смея да твърдя, че ние сме един от най-професионалните отбори в България и не само във волейбола. Освен женския отбор, когато има възможност децата от нашата школа също ще пътуват с автобуса. Искам да благодаря и на господин Илия Динков за всичко, което прави, за да можем ние да се чувстваме по най-добрия начин“, заяви спортният директор на Марица Владимир Котев.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите двубои от волейболното Световното първенство 2022, на живо, в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти