Легендарен ММА боец от Русия беше пребит в Мексико

Легендарен ММА боец от Русия беше пребит в Мексико

Руската ММА легенда Олег Тактаров е бил пребит в туристическата зона на Ривиера Мая на мексиканското карибско крайбрежие. 

Старши консулът на Русия в Мексико Андрей Трояновски сподели следното по случая:

Инцидентът е станал в туристическата зона на Ривиера Мая. Според самия Олег полицията работи по случая, но той не е предал информация за това, което е станало на хора от посолството. Консулството следи ситуацията и е готово да се намеси, ако Тактаров срещне предразсъдъчно отношение към случая или прояви на русофобия.

Тактаров също реши да говори по темата и разказа за случката пред руските медии:

Всяка секунда мислех, че ще умра. Помолих ги да не тероризират хората и да ги пуснат. Удариха ме в тила с бухалка. Имам хематом. Десет души просто ми скочиха. Събудих се от това, че се задушавам. Имах тениска на носа и исках да дишам, а те ме бият. Един от тях ме беше вързал с белезници. 30-40 минути лежах и не мърдах, но те така или иначе продължиха да ме бият. Някаква супермафиотска структура. Когато пристигна полицията, въздъхнах с облекчение. Разбрах, че ще оцелея, защото всяка секунда си мислех, че ще умра. Просто нямах достатъчно въздух. Оказа се, че това е федералната полиция и към мен се отнасяха доста професионално.

Тактаров е с рекорд 17-5-2 в ММА и се оттегли от ММА преди 14 години в серия от 5 поредни победи. През 1995 година той спечели турнир в тежка категория на UFC след 3 победи в 1 вечер.

mma.bg

Гледайте на 14 май галавечерта, в която Кубрат и Тервел Пулеви ще се качат на един и същи ринг, само в платформата FITE.

Още от Бойни спортове

Виж всички