Масвидал: Ковингтън ми яде от храната и ме предаде за лайкове

Масвидал: Ковингтън ми яде от храната и ме предаде за лайкове

Хорхе Масвидал се закани, че ще поправи грешката на природата Колби Ковингтън. Двамата ще се бият в главната битка на UFC 272, което ще се проведе през март в Лас Вегас. Масвидал и Ковингтън са тренирали заедно 8 години и от много време феновете искат да ги видят един срещу друг.

Масвидал успя да спечели оригиналната титла, Ковингтън от своя страна завоюва временната титла преди години. Двамата с Масвидал два пъти се провалиха в бой срещу Камару Усман за безспорната титла в дивизията.

Сега е време тяхната вражда да се пренесе в клетката и да говорят делата. В интервю за медиите Gamebred реши да говори за враждата с Ковингтън и сподели:

“Вселената ще поправи тази грешка чрез мен. Аз съм човек, който ще те държи отговорен за това, което приказваш. Винаги съм бил такъв и Ковингтън го знае. Аз ходя на местата, които той посещава и искам да се срещна с него. Той обаче вече не ходи по тези места. Искам да му задам някои въпроси от мъж към момче.

Спал е на моя диван, ял ми е от храната. Аз му помогнах да влезе в медиите. Защо ми обърна гръб за някакви лайкове въс Фейсбук? Такава кучка ли си? Грешката си е моя, защото аз му го позволих. Чувствам се наивно и глупаво, защото позволих на този индивид да се приближи до мен и семейството ми.

Цяла година е спал на дивана ми. Това е нещото, което ме наранява. Моята глупост и това, че бях наивен. Само с едно щракване на пръста ще дойдат 5 коли пълни с хора и никога повече няма да видите Ковингтън в моя град. Аз не съм такъв и искам да оправя нещата като мъж.

Искам да говоря с него и да видя какъв му е проблема, но не ми позволява. Той е страхливец. Тайрън Уудли каза, че Ковингтън се криел по ъглите в залата. Той обаче става като питбул когато има медии и охранители.”

mma.bg

Гледайте на 14 май галавечерта, в която Кубрат и Тервел Пулеви ще се качат на един и същи ринг, само в платформата FITE.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти