Ковингтън: Хорхе Масвидал е ла*но като боец и аз ще го разоблича

Ковингтън: Хорхе Масвидал е ла*но като боец и аз ще го разоблича

Бившияj временен шампион на UFC в полусредна категория Колби Ковингтън няма търпение да се бие с Хорхе Масвидал. Двамата оглавяват събитието UFC 272, което ще се проведе на 5 март в Лас Вегас. От години феновете искат тази битка и тя най-накрая е факт.

Ковингтън и Масвидал са тренирали заедно 8 години и много добре се познават. Двамата са бивши най-добри приятели, а това е рецепта за една много интересна битка, която ще привлече вниманието на всички фенове по света.

В интервю за Тhe Mac Life Колби реши да говори за своя бивш приятел и разкри какво е влошило отношенията им:

“Дейна Уайт се опитва да организира тази битка в последните 8 месеца. Той искаше аз и уличния Юда да оглавим TUF. Това щеше да е най-добрият сезон на TUF в историята на спорта. Масвидал отказа заплата, която беше 7 цифри, и не даде на феновете това, което искат.

Двамата сме бивши приятели и сме тренирали заедно 8 години. Говорихме за последно преди 3 години. Тогава бях в моята съблекалня след битката ми с Рафаел дос Аньос. В този ден ми се обади Доналд Тръмп. Тогава спечелих временната титла и мисля, че Масвидал не хареса шумът, който се вдигна около мен.

Той има голямо его и не успя да го овладее в името на приятелството. Хорхе не хареса, че започнах да успявам и започна да говори против мен. Масвидал говори, че щял да се бие с всеки в името на децата си. Той обаче е лайно като баща и боец. Ще го разоблича пред света съвсем скоро. Аз казвам истината и фактите.

Това е причината феновете да ме харесват. Масивдал е фалшив и се превърна в това, в което говореше, че няма да се превърне. Това е причината много фенове да не го харесват.

Масвидал стана приятел с Джейк Пол, който не спираше да обижда ММА бойците. Хорхе е пълен клоун. Той е фалшив човек и искам да го разоблича в клетката на UFC,” заяви Ковингтън

mma.bg

Гледайте на 14 май галавечерта, в която Кубрат и Тервел Пулеви ще се качат на един и същи ринг, само в платформата FITE.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти