Наско Сираков отговори на спортния министър за козирката на "Герена"

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков използва официалния клубен сайт, за да отговори на спортния министър Радостин Василев, който вчера сподели, че изграждането на козирка на сектор "А" на "Герена" ще струва колкото самия сектор. 

Нова козирка на "Герена" ще струва колкото целия сектор, каза министърът
Нова козирка на "Герена" ще струва колкото целия сектор, каза министърът

Според Сираков казаното от министъра не отговаря на истината и намира направените внушения за обидни. 
Ето какво гласи цялото съобщение:

"На 11 януари 2022 г. министърът на младежта и спорта, г-н Василев, направи изявление пред медиите, в което засегна тема, свързана с "ПФК Левски". Темата е твърде болезнена както за клуба ни, така и за многобройните ни привърженици – за козирката на стадион "Георги Аспарухов". Не разбрахме защо тази тема беше повдигната в изявлението му и защо бяха казани неистини, а именно, че построяването на козирката на стадион "Георги Аспарухов" ще струва колкото построяването на самия сектор. 
На първата ни среща с министъра ние категорично заявихме, че подкрепяме неговите амбиции да бъде в помощ на футбола. В същото време обаче, проблемите на "ПФК Левски" се споменават по несериозен и несъответстващ на действителността начин. Направените внушения намираме за обидни за цялата левскарска общност. 
С уважение 
Наско Сираков 
Мажоритарен собственик на акциите на "ПФК Левски".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти