Михаил Вълчев: Много грешки бяха допускани до момента в селекциите на Левски

Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев взе отношение по тема със селекцията на "сините". Славният нападател заяви, че вярва в способностите на Наско Сираков и Станимир Стоилов в привличането на качествени играчи. Той посочи и какво още е необходимо на столичани в сглобяването на боеспособен отбор. 

"Говорихме преди, че Левски имаше нужда от централен защитник, бек и нападател. На тези постове вече бяха привлечени нови футболисти, което е добре. Велтон не е типичният таран, но прочетох, че може да играе добре и на върха на атаката. Но ако бъдат освободени братя Цоневи, ще трябва да се търсят играчи за техните позиции, тъй като в халфовата линия остават малко хора. Трябва да се прецени добре. Сираков и Стоилов имат отличен нюх. Сега основно ще се обърне внимание към чужденците, след като Мъри каза, че няма как да се вземат български играчи", заяви Вълчев пред "Тема Спорт". 

"Много грешки бяха допускани до момента в селекциите на Левски. Бяха привлечени играчи, които не успяха да се адаптират и да помогнат на сините, да бъдат водещите фигури, защото всеки се вглежда повече в чужденците. Трябва правилно да се избира и да се вземат хора, които бързо да се адаптират към отбора. Добрите футболисти го правят, а не да ги чакаме с месеци да влязат в ритъм", добави още той.

Още от БГ Футбол

Виж всички