Владов излъга Везенков в здрав мач от Виртуалната Евролига

Владов излъга Везенков в здрав мач от Виртуалната Евролига

Виктор Владов и контролираният от него отбор на ЦСКА (Москва) постигна 14-ата си победа в редовния сезон на Виртуалната Евролига. Владов и московските “армейци” се наложиха с 55:50 над Александър Везенков и неговия Олимпиакос в поредна среща от виртуалната надпревара, която е базирана върху симулатора NBA 2K22.

ЦСКА пое инициативата в двубоя в първата четвърт, като след нейния край разликата в резултата бе пет точки в полза на отбора на Владов - 18:13. През втората част Везенков и Олимпиакос успяха да съкратят изоставането си на само три при 28:25, преди ЦСКА отново да наложи волята си в началото на третия период, в който дръпна напред в резултата с 9 точки при 37:28. 

“Червено-белите” не се предадоха и стопиха дефицита си на само точка към края на последната четвърт, но важни кошове на Шенгелия и Григонис занесоха победата в актива на Владов след 55:50.

Във временното класиране Виктор Владов и ЦСКА се намират на първото място с баланс от 15 победи и само 1 загуба. Александър Везенков и Олимпиакос са на 15-а позиция с баланс от 6 успеха и 7 поражения.

Още от Баскетбол

Виж всички