Клоп: Интер е добър отбор в добър момент

Клоп: Интер е добър отбор в добър момент

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп посрещна оптимистично новия съперник на тима при повторното теглене на жребия за осминафиналите на Шампионската лига - италианския Интер. При първия жребий противник на Ливърпул трябваше да бъде РБ Залцбург.

Три суперсблъсъка след повторното теглене на жребия за ШЛ - ето двойките
Три суперсблъсъка след повторното теглене на жребия за ШЛ - ето двойките

"Трябваше да чакам 54 години, за да играя на "Сан Сиро" за първи път, а сега ще ми се случи за втори път в рамките на три месеца, така че това е добра новина. Всичко е наред. Разбира се, жребият определено е труден. Те са лидери в Италия. Добър отбор в добър момент. Ще видим как ще се развият нещата до февруари", коментира Клоп. По повод факта, че няколко играчи от състава на Интер имат опит във Висшата лига, наставникът заяви: "Очевидно познаваме добре Алексис Санчес и Един Джеко. Лаутаро Мартинес пък вероятно е сред най-вълнуващите нападатели в света. Симоне Индзаги е там. Но това е пътят на Ливърпул - никога не е лесно. Получи се двойка, която е достойна за Шампионската лига, и чакам мачовете с нетърпение”.

Относно това дали решението жребият да се проведе отново е правилно, Клоп се съгласи, че е било редно това да се случи. "Определено. Гледах го на живо и си помислих, че не могат да оставят нещата така. Просто трябваше да го направят отново", заяви германският специалист.

Още от Футбол свят

Виж всички