Sportal.bg представя – „Един ден с Владимир Манчев“

Нашият ден с Владимир Манчев започва на „Стадиона на мира“. Там, където от началото на тази година, той се грижи за подготовката на Миньор (Перник) като помощник-треньор. Успешната му кариера като футболист създава здрави основи за новите предизвикателства в живота му. Искахме да научим повече за това какво стои зад постиженията му на терена. Да разкрием как е преодолял трудностите в живота си и каква е тайната на успехите му. И успяхме! С помощта му бързо надникнахме зад кулисите на неговия свят. Посрещна ни с топла усмивка, въпреки ниските температури. Със стъпването му на терена тя бързо премина в концентрация и професионализъм. Тренировката протече както обичайно. Никой не подозираше какво очаква треньори и футболисти пред нашата камера. Оставихме тази изненада за накрая.

69 Един ден с Владимир Манчев 69 Един ден с Владимир Манчев

Първо сменихме ролята на футболистите на Миньор (Перник), които смело се изявиха като репортери и зададоха неочаквани въпроси на Владимир Манчев.

69 Един ден с Владимир Манчев

След това поговорихме и с треньора на „чуковете“ Христо Янев. Обърнахме се към него, за да научим повече за двете лица на Владимир Манчев: като професионалист и приятел.

69 Един ден с Владимир Манчев 69 Един ден с Владимир Манчев

Получихме търсените отговори и от първо лице. Бившият национал, оставил името си в историята на ЦСКА, Лил, Леванте, Валядолид, Селта...разкри доста интересни факти за живота си, истории изпълнение с щастие и такива, които са го изградили като силен характер.

69 Един ден с Владимир Манчев 69 Един ден с Владимир Манчев

Но всяко нещо си има край. Денят с Владимир Манчев беше изпълнен с шеги, емоции и закачки. Покрай тях научихме какво ли не за него, дори и какво обича да си похапва. Успяхме да го видим през погледа на неговия отбор по забавен и непринуден начин, да го върнем към славните години на терена, забавните моменти с Димитър Пенев. Засегнахме доста неочаквани теми, които можете да гледате във видеото от нашето гостуване в Перник.

69 Един ден с Владимир Манчев 69 Един ден с Владимир Манчев

Снимки: Мира Маринова

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти