Гледай на живо

Контролна среща: ЦСКА 1948 - Борец Велес (Северна Македония) 4:3

Кадиров подари нови мерцедеси на Чимаев и Анкалаев

Кадиров подари нови мерцедеси на Чимаев и Анкалаев

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров отново показа завидна щедрост. На официална вечеря в Грозни Кадиров зарадва няколко ММА бойци, които са близки до него. Кадиров подари нови мерцедеси на бойците на UFC Хамзат Чимаев и Магомед Анкалаев.

Вижте още - Хамзат Чимаев потроши мерцедес, който Кадиров му подарил

Нов мерцедес получи и бившият шампион на ACA Рустам Керимов. Наскоро и Алберт Дураев се похвали с нов мерцедес от Кадиров. След края на вечерята в празничната къща „Бенефис“ ключовете за новите автомобили бяха връчени от президента на боен клуб „Ахмат“ Абузаид Висмурадов.

Ето какво сподели Кадиров след вечерята:

Прекарахме страхотно с разговори. Обсъдихме успехите на нашите спортисти на международните арени. Чеченските бойци споделиха своите планове за бъдещето, разказаха за своите цели и стремежи. Поинтересувах се за настроението на спортистите и тяхното физическо състояние. 

Бившият шампион на WFCA Беслан Ушуков каза, че се възстановява от операция. След около месец той ще започне лек тренировъчен процес. Сигурен съм, че огромната армия от фенове на ММА вече чака неговите красиви изпълнения и ярки победи. Много ми хареса това отношение. 

Споделихме и впечатленията си от скорошния двубой между бразилеца Хакран Диас и чеченския боец, действащия шампион на ACA в лека категория Абдул-Азиз Абдулвахабов, по време на който нашият състезател защити успешно титлата си. 

По време на вечерята присъстваха много ММА бойци от ACA. Там беше и Майрбек Хасиев, който е президент на организацията. Интересен факт е, че този мерцедес е втори, който Кадиров подарява на Чимаев. В края на април тази година Хамзат направи катастрофа и потроши мерцедеса си.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти