Ръководството на Левски започва срещите с феновете в цяла България

От днес ръководството на Левски започва разговори със "сините" привърженици относно сдружението, което да помогне за издръжката на клуба и да има право на глас при вземането на важни решения. Първата среща е в Хасково, а на нея ще присъстват Наско Сираков, Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров. Феновете ще имат възможност да подновят или закупят своите членски карти.

Ето какво написаха от "Герена" във "Фейсбук":

"Левскари, 

🚒Днес в 10:30 часа пред сградата на "Община Хасково" ще бъде отворен мобилният фен магазин. Освен официалната екипировка на любимия тим, ще може да бъдат намерени голяма част от артикулите от колекцията "Никой освен нас самите", еднолистният календар за 2022 година и още много други. Привържениците на Левски ще имат възможност да подновят своите членски карти за 2022 година или да закупят такива. 

🔵В 12:00 часа в зала в непосредствена близост мажоритарният собственик на ПФК Левски Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще обсъдят проекта "Левски на левскарите" с привържениците от Хасково и региона, и ще разговарят по актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба. 

🏟Припомняме, че мобилният фен магазин ще пътува и до Кърджали, като ще бъде разположен пред сектора на "сините" привърженици един час преди двубоя с Арда, който стартира в 17:30 часа."

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти