Ивков разочарован от Хубчев: С чужденците, минали през Левски, не сме имали такъв случай

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков сподели, че е разочарован от ситуацията с бившия наставник Петър Хубчев и неговия екип. Важният човек в синия клуб сподели, че е постигната договорка по разсрочване на дълга към Хубчев, но не и за намаляване на сумата. В момента Левски дължи 800 000 лева на Хубчев и екипа му, които трябва да бъдат платени в следващите 6 месеца.

6 Иво Ивков с пресконференция относно важните теми в Левски

„Имаме подписано споразумение с г-н Хубчев и неговия екип. Вече е платена и първата вноска в срок. Там сумата е притеснителна. Няма да се впускам и ще остава верен да не анализирам какво се е случило в миналото. Там сумата е разсрочена за следващите 6 месеца на месечни вноски. Никак не съм щастлив с това споразумение, но то беше неизбежно с оглед състоянието, в което е клуба. Там не бяха постигнати договорености за никакви отстъпки. Цялата сума ще бъде изплатена в следващите шест месеца. 800 000 лева е останалата сума, която включва лихви и главници“. 

Изпълнителният директор на Левски: Положението е критично, но под контрол!
Изпълнителният директор на Левски: Положението е критично, но под контрол!

„Нямаше отстъпване в сумата поради тяхно изрично нежелание заради дългата сага. Защо Хубчев и компания не направиха никакви отстъпи освен разсрочването, аз не знам. Изключително съм разочарован от това. С чужденците, минали през Левски, не сме имали такъв случай. Това е един христоматиен случай какво не трябва да правим в бъдеще. Там се допуснаха много грешки от клуба“. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти