Конте: Не съм вълшебник, единствената ми магия е работата

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте сподели мнението си след загубата като гост с 1:2 от Мура в двубой от група G на турнира Лига на конференциите. Поражението постави на карта класирането на “шпорите” за фазата на елиминациите. 

По същото време Рен и Витес направиха 3:3 в другия мач от групата. Това означава, че френският тим си гарантира първото място в група "G" с актив от 11 точки, докато Витес и Тотнъм имат по седем. В момента обаче нидерландският отбор е на втората позиция. В последния кръг Тотнъм приема Рен, докато Витес домакинства на Мура

Мура попари десетима от Тотнъм с гол в добавеното време, класирането на "шпорите" е под въпрос
Мура попари десетима от Тотнъм с гол в добавеното време, класирането на "шпорите" е под въпрос

“Не ме е страх, не обичам оправданията, но ни трябва време. Феновете трябва да го разберат. Сега трябва да останем единни на всички нива и да продължаваме да се опитваме да изведем отбора на друго ниво. Това изисква време. Мислите от типа “Дойде Конте, той е побеждавал в миналото и е вълшебник” са погрешни. Единствената магия, която владея е упоритата работа. Аз ще продължа да я върша, но за целта ми трябва време”, коментира италианският специалист.

Още от Футбол свят

Виж всички