Тиана Медисън обяви, че е родила син 14 седмици по-рано от термина си

Тиана Медисън обяви, че е родила син 14 седмици по-рано от термина си

Тиана Медисън изненада читателите на своя блог. В публикация, озаглавена “Кобра Кай“, тя написа: “Синът ми е на три седмици. Правилно сте прочели. Имам син."

Медисън участва на олимпийските квалификации на САЩ през юни, когато е била бременна от около шест или седем седмици. “Дори нямаше да се притеснявам, ако знаех, че съм бременна“, каза Мeдисън, която наскоро смени моминското си име, след като се състезаваше няколко години като Тиана Бартолета.

Тя сподели, че Кай Медисън Райън, който е роден на 4 ноември, не е кръстен на телевизионното шоу “Кобра Кай“, което тя случайно е гледала по време на квалификациите. Въпреки това е ясно, че и Кай, и майка му са бойци.

Медисън имаше тежка бременност, роди сина си на около 26-ата седмица, което е 14 седмици по-рано от термина.

36-годишната Медисън беше изписана от болницата, но тя каза пред TeamUSA.org, че Кай “за съжаление не е вкъщи. Той вероятно ще остане до първоначалния си термин” през февруари. “Но аз прекарвам часове с него всеки ден, защото живеем само на 20 минути от болницата“, добави Медисън.

Бащата на Кай е Чарлз Райън, директор по лека атлетика в Държавния университет в Сан Хосе.

Медисън спечели златни медали в щафетата 4 х 100 метра през 2012 и 2016 г., а също така беше олимпийска шампионка в скока на дължина в Рио. В навечерието на Олимпийските игри в Токио 2020 тя претърпя спешна операция от миомен тумор.

Още от Лека атлетика

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти