Борислав Крачанов: Искаме да покажем, че мястото ни е на европейската сцена

Борислав Крачанов: Искаме да покажем, че мястото ни е на европейската сцена

Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов говори преди първата среща на отбора в Шампионската лига срещу френския Безие (Безие). Крачанов със своите 27 години е най-младият треньор в груповата фаза на турнира през този сезон.

Време е за Шампионска лига! Марица гостува на Безие в първия си мач от турнира
Време е за Шампионска лига! Марица гостува на Безие в първия си мач от турнира

“Очакванията са да играем добър волейбол и да покажем, че мястото ни е на европейската сцена. Да изпълним указанията, които дадем към момичетата и да покажем високо ниво. Не мога да кажа какво е като чувство, тъй като още не съм го изпитал, но е голяма отговорност, която трябва да изпълня по най-добрия начин. От началото на сезона Безие показва по-колеблив волейбол. Надявам се ние ще успеем да се възползваме от техните слабости и да сложим край на негативната серия при гостуванията във Франция. Свършихме доста работа с щаба през последните седмици и разучихме техните силни и слаби страни. Надявам се момичетата да излязат напълно концентрирани и да успеят да изпълнят целите и указанията, които сме поставили и да се надяваме на добър резултат“, заяви Борислав Крачанов пред volleymaritza.bg преди двубоя с Безие.

Гледайте Лига на нациите, Шампионска лига, Световно клубно първенство, Световно първенство 2022 и още много волейбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички