Пламен Константинов: Не може да печелиш винаги

Пламен Константинов: Не може да печелиш винаги

Българският треньор на волейболния Локомотив (Новосибирск) Пламен Константинов коментира след първата загуба за сезона в руската Суперлига - 1:3 от гранда Зенит (Казан) в дербито от 8-ия кръг, че не може да се печели винаги, но това е напълно разбираемо. Константинов добави, че единственото нещо, което иска да вижда в бъдеще, е повече борба.

Пламен Константинов и Локомотив (Новосибирск) допуснаха първа загуба в Русия
Пламен Константинов и Локомотив (Новосибирск) допуснаха първа загуба в Русия

"Първата част премина добре, посрещането беше добре, но след това всичко се реши - имаше само един отбор на полето. Посрещането ни беше много по-зле и беше ясно накъде върви мачът. Който държиш посрещането, печелиш. Няма нужда да мислим, ние си вървим по своя път. Не може да печелиш винаги, това е напълно разбираемо. Днес (б.р. вчера) не се получи, единственото нещо, което искам е да видя повече борба. Вярвам в отбора, дори когато не всичко се получава. Не бяхме по-лоши, но трябваше да вземем точки в два-три момента, които пропуснахме. Но и от такива мачове ще си вземем поуки. Зенит (Казан) игра по-добре и заслужаваше победата", сподели Константинов след загубата.

Гледайте Лига на нациите, Шампионска лига, Световно клубно първенство, Световно първенство 2022 и още много волейбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Волейбол

Виж всички