ЦСКА 1948 сменя политиката - Гьонов: Ще обявим доста структурни промени

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добри Гьонов обяви след победата над Лудогорец (2:0), че в клуба се готвят промени, а една от тях най-вероятно ще е привличането на чуждестранни състезатели.

“Много важна победа и от психологическа гледна точка, защото побеждавайки 10-кратния шампион на България, тези момчета ще си повярват.

Със сигурност атмосферата беше една от основните причини да се преместим. Вече сме си у дома. Имаме дългосрочни взаимоотношения. Стадионът е по-малък, по-компактен. Феновете са по-близо до терена”, каза Гьонов по повод преместването на тима от стадион “Васил Левски” на този в Бистрица.

“Няма да крия, че сме в преговори с Методи Томанов. Другата седмица ще обявим доста структурни промени, които лека-полека вече започват да работят, но трябва да ги структурираме и ще ги представим.

В структурните промени се обсъждат и тези промени (б.а. привличането на чужденци). Сформирали сме екип от специалисти, който да гони нашите цели. Защото виждате, че тази година не играем много добре. Миналата бяхме близо до евротурнирите, но не успяхме да стигнем. Този екип ще даде повече яснота за това”, добави Добрин Гьонов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти