Терънс Крофърд с най-впечатляващата победа в кариерата си

Терънс Крофърд с най-впечатляващата победа в кариерата си

Терънс Крофърд постигна най-впечатляващата си победа в кариерата, след като спечели с нокаут защитата на титлата си на Световната боксова организация в полусредна категория срещу Шон Портър. Непобеденият шампион в три дивизии свали на земята два пъти своя съперник в 10-ия рунд и от ъгъла му хвърлиха бялата кърпа.

Това е най-значимият успех в 13-годишната професионална кариера на Крофърд, постигнат пред 11 568 зрители в Лас Вегас. Само 15 секунди след началото на 10-ия рунд той намери с късо ляво кроше от близка дистанция Портър и го повали в нокдаун. Бившият шампион се изправи навреме и опита да бъде безразсъдно агресивен в следващите мигове, но беше наказан с нова комбинация и съответно отново пратен на пода. Той започна да удря по ринга с ръкавиците си от яд, а в този момент вече от ъгъла му баща му Кени беше сингализирал, че иска битката да бъде прекратена.

Терънс Крофърд вече е със статистика от 38 победи в 38 мача, а това е 29-ият му нокаут. Потър пък вече е със съотношение 31-4-1, 17 КО, като за първи път от 13 години губи двубой с нокаут.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти