Левски предложи 20 000 лв. на Миланов

Левски предложи 20 000 лв. на Миланов

Ръководството на Левски е постигнало договорка с Георги Миланов. Шефовете на “сините” и халфът са се разбрали за новия договор между двете страни. Ако бившият национал се съгласи да подпише нов контракт, то той ще получава по 20 000 лева на месец, а не както досега по 15 000, пише “Тема Спорт”. 

Но съществува и друго условия между двете страни. Както е известно, Миланов иска да рестартира кариерата си и отново да осъществи трансфер в чужбина. Ако дойде оферта от едно от водещите първенства, халфът ще се съгласи да премине в дадения клуб. Договорката между ръководството на Левски и играча е, че при това условие той ще върне заработеното през месеците, в които носи екипа на “сините”. 

Миланов: Травмата ми е малко по-сложна
Миланов: Травмата ми е малко по-сложна

Официално Георги Миланов подписа с Левски на 30 юли тази година и по този начин ще трябва да възстанови пет възнаграждения, което означава сумата от 75 000 лева. Парите ще бъдат поделени между халфа и неговия агент, а средствата ще влязат директно в касата на клуба. 

Откакто пристигна на “Герена”, Миланов се превърна в основен футболист в тима на Станимир Стоилов. Треньорът на “сините” държи много халфът да остане и да гради отбора около него.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти