Феновете спасяват отново Нефтохимик

Феновете на Нефтохимик отново ще спасят бургаския клуб. Това стана ясно от съобщение, изпратено до медиите, а след това споделено и от официалната страница на “шейховете”. Ето какво гласи текстът, публикуван без редакторска намеса:

Привържениците на Нефтохимик скочиха на Община Бургас
Привържениците на Нефтохимик скочиха на Община Бургас

“Уважаеми бургазлии, скъпи фенове!

Във връзка със случващото се с ПФК Нефтохимик Бургас се проведе извънредно заседание на УС на сдружението, което взе решение като единствен изход от ситуацията със съществуването на любимия футболен клуб, както преди години отново да се случи чрез СНЦ “ Футболен клуб Нефтохимик Бургас 1962”.

СНЦ” Футболен клуб Нефтохимик Бургас 1962” е готово с нужната подкрепа от Община Бургас, спонсори и дарители, както и цялата футболна общественост в региона да поеме издръжката и спасяването на Нефтохимик, като в момента единствено запазване на структурата и възстановяването на детско юношеската школа, а от новия сезон при нужната подкрепа организиране и на мъжки футбол.

Като следваща точка от заседанието Ви съобщаваме, че сдружението упълномощава по административната и организационна дейност в клуба да се заеме Михаил Атанасов, член на УС на сдружението.
По спортно-техническата част ще отговаря изцяло една от легендите на Нефтохимик Николай Кръстев.

С Уважение:

Михаил Атанасов
/Член на УС на СНЦ” Футболен клуб Нефтохимик Бургас 1962”/“

Още от БГ Футбол

Виж всички