Гледай на живо

Югозападна Трета лига: Кюстендил - Балкан (Ботевград)

Пуснаха билетите за Европейското по лека атлетика в Мюнхен

Пуснаха билетите за Европейското по лека атлетика в Мюнхен

Билетите за Европейското първенство по лека атлетика в Мюнхен през 2022 година бяха пуснати в продажба вчера и могат да бъдат закупени тук.

Второто издание на европейското първенство за няколко спорта ще се проведе изцяло в Мюнхен между 11 и 21 август. Пълната програма се състои от девет спорта, като състезанията по лека атлетика ще се проведат предимно на Олимпийския стадион между 15 и 21 август, на същото място, където се състоя Европейското първенство по лека атлетика през 2002 г.

Организаторите очакват един милион посетители на всички места през единадесетте дни на състезанието и свързаните съпътстващи събития. Цените на билетите започват от 10 евро с няколко пакета, подходящи за феновете, като дневни билети и билети за шампионати, които могат да бъдат закупени за индивидуални спортове. Ще се предлагат и комбинирани билети за някои събития, включително десетобоя.

Говорейки за началото на продажбата на билети, кметът на Мюнхен Дитер Райтер каза: “50-ата годишнина от Летните олимпийски игри в Мюнхен е точно зад ъгъла. Какъв по-добър начин да отпразнувате годишнината от спортно събитие като Европейското първенство. С началото на предварителната продажба на билети Мюнхен 2022 вече е решителна стъпка по-близо.

“Всеки спортен ентусиаст може да си осигури билети и да очаква вълнуващи състезания на различни спортни обекти в града. Множеството безплатни оферти завършват перфектно програмата на Европейското първенство Мюнхен 2022 и подчертават приобщаващия и устойчив характер на събитието. Очакването в нашия град нараства”, добави той.

Още от Лека атлетика

Виж всички