Бойко Миленков: Изкарахме късмет, момчетата дадоха всичко от себе си

Бойко Миленков: Изкарахме късмет, момчетата дадоха всичко от себе си

Старши треньорът на баскетболния Берое Бойко Миленков призна, че отборът му е изкарал късмет при победата над Ирони Нахария с 69:63 в първия мач на “зелените” в тазгодишното издание на Балканската лига. Ето какво сподели наставникът на “зелените”:

Берое се разправи с израелци
Берое се разправи с израелци

“Много трудна победа за нас от гледна точка на минималното време, което ни се полагаше за почивка между мачовете, пътуването и фактът, че нямахме никаква информация за нашия съперник, освен наличието на техния състав. Нямахме идея как да играем срещу тях, докато те ни бяха разузнали много добре. Въпреки това момчетата дадоха всичко от себе си и това се показа на паркета.

Не беше особено висококачествен мач от баскетболна гледна точка и аз смятам, че имахме късмет. Отборът на Ирони изпусна много стрелби както в подкошието ни, така и отворени изстрели. Ясно ни е, че изкарахме късмет. Все пак не мога да подценя начина, по който момчетата се представиха и как се бориха за победата”, сподели Миленков.

Гледайте Националната баскетболна лига, Купата на България, Евролига, Еврокупа и още много баскетбол на световно ниво в ефира на MAX Sport.

Още от Баскетбол

Виж всички