Гледай на живо

Женско футболно първенство: Светкавица (Градежница) - Риал (Ковачевци)

Сделката за Нюкасъл може да предизвика нови сериозни трусове в Премиър лийг

Редица от клубовете, които твърдо се обявиха против завършване на сделката за покупката на Нюкасъл от саудитския държавен инвестиционен фонд, продължават да са изключително недоволни и са насочили усилията си към смяна на ръководството на Премиър лийг, съобщава вестник “Сън” на днешните си страници. Преди по-малко от седмица, след година и половина забавяне, тази сделка в крайна сметка бе завършена, което предизвика огромно недоволство. 

Ричард Мастерс

Веднага след като тимовете са осъзнали, че вече нямат никакъв механизъм да повлияят на случващото се, те са насочили своя гняв към ръководството на лигата в лицето на нейния изпълнителен директор Ричард Мастерс и председателя Гари Хофман. Това се е случило на набързо свикана среща във вторник.

Вестник “Сън” добавя, че най-голямо недоволство всъщност идва от клубовете в средата на таблицата в лицето на Астън Вила, Брайтън, Кристъл Палас и Уест Хам, които са изисквали конкретни отговори от ръководителите на Премиър лийг за това как се е стигнало до позволяване на подобна сделка и са обвинили именно двамата шефове, чийто авторитет е пред все по-голяма въпросителна и е твърде възможно да се стигне до тяхна смяна.

Още от Футбол свят

Виж всички