Гледай на живо

Пресконференция на новото ръководство на БФ по вдигане на тежести

Крушарски: Ще гледам Боби на всяка крачка, ако го караме така, на другия Конгрес си тръгваме

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски говори след провелия се днес Конгрес са избор на нов президент на БФС. След него Борислав Михайлов бе избран за шеф на футболната ни централа с 241 гласа, а втори остана Бербатов с 230. Ето какво сподели Крушарски:

Инфарктна победа! Борислав Михайлов отново президент на БФС! Бербатов на глас от балотаж
Инфарктна победа! Борислав Михайлов отново президент на БФС! Бербатов на глас от балотаж

„Резултатът горе-долу беше ясен. Очаквах обаче, че ще има повече дебати, повече въпроси, а не само да изберем и да за*бем… Има доста наболели неща, които трябва да се решават. Ако решаваме въпроса само с един избор, значи нищо няма да се получи.

Най-големият скандал съм аз, защото има доста хора, които са неподготвени, които хора нито ме знаят, нито ме познават, да ме обиждат, че аз съм крадец на ДДС и спекулант, а той нито един пирон не е забил през живота си просто и не е свършил нищо за футбола, освен да е прибрал. Визирам един има Градев, той бил някакъв спортен адвокат ли.. то няма такова образование, не знам как е завършил спортно право.

Георги Градев: Залата показа революционно настроение
Георги Градев: Залата показа революционно настроение

Това няма значение. Трябва, като се седне на трибуната, да кажеш какво ще правиш. Боби каза ще има промяна, това, това… окей, но на Боби оттук нататък съм му съдия-изпълнител и ще го гледам на всяка крачка, защото ако го караме така, на другия Конгрес всички ще си сгънем чадъра и ще си заминем. Защото ако не се обеденим ние клубовете и не започнем да правим нещо вътре, и да се борим държавата да помага, но да помага реално, значи нищо няма да се промени”, заяви Крушарски.

Босът на Локо (Пловдив) коментира и въпроса с делегатите:

“Някой може да е умрял през това време, какво да го съживим и да гласува? Излезли са, напуснали са и въпросът се изчерпва. Нали Градев в адвокат, да излезе, да провери и да види. 10 гласа са си 10 гласа, вярно ожесточена битка, но не трябваше да се проведе така Конгресът , сподели още Крушарски.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти