Георги Градев: Залата показа революционно настроение

Георги Градев коментира предложението на Димитър Бербатов да бъдат назначени застъпници от останалите кандидати за президентския пост на БФС. Според него хората в залата са революционно настроени, но въпреки това е важно какво ще се напише в протокола с гласовете. 

"Интересната случка е, че Димитър Бербатов сам пое инициативата и предложи да се назначат застъпници от тримата кандидати, които останаха в битката. Камен Костадинов се опита да го осуети и не го предложи на гласуване, при което залата реагира бурно. Стана един от делегатите и го направи като процедурно предложение. Костадинов до последно се правеше, че не разбира, че става дума само за броенето на гласове. 

В крайна сметка залата взе единодушно решение да има застъпници. Важно е какво ще се напише в протокола. Ще внимаваме до последно. Нащрек сме. Комисиите бяха бутафорни - никой не разгледа казусите с моята делегатска карта. Успяваме да се обадим, когато можем, като гости в залата. Чак когато стане скандал, едва тогава Камен Костадинов се намесва. Христо Крушарски се опита да умаловажи предложението на Бербатов, но и той замлъкна, тъй като залата започна да го освирква. 

Това показва революционно настроение. Аз не бях допуснат като делегат - нямам представа как комисията е разгледала моя казус и какво е решила по него. Гласуването върви и ще приключи максимум до 30 минути. Имаме информация за клубове-фантоми, които са 5 или 6, но нямаме време да се занимаваме с тях. Не разчитаме на тези 5 или 6 гласа. Новата версия, за да не ме допуснат е, че решението на ФК Балкан (Варвара) не е регистрирано в Търговския регистър. А това обстоятелство не подлежи на вписване в Търговския регистър", заяви Градев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти