Величков: Призовавам Венци да огласи информацията, когато е казал "А", да каже и "Б"

Един от водещите хора в екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов - Петър Величков отговори пред Sportal.bg на члена на сегашния Изпълком Венци Стефанов. По-рано днес босът на Славия заяви пред нашата медия, че може да разкрие неща за бизнеса на Величков, които “няма да са никак приятни”, както и истината защо е бил изгонен от OMV. Дясната ръка на Бербатов призова Стефанов да каже всичко, което иска, и уточни, че е напуснал по собствено желание предишната си месторабота.

Стефанов за Величков: Защо го изгониха от OMV и колко милиона липсваха? Ще си отворя устата!
Стефанов за Величков: Защо го изгониха от OMV и колко милиона липсваха? Ще си отворя устата!

“Призовавам Венци Стефанов незабавно да огласи информацията, за която говори - за това, че съм уволнен от компанията, за която работих 21 години и всичко, което знае. Нека бъде така добър, когато е казал "А", да каже и "Б". Явно не е наясно как функционират нещата в корпоративния бизнес. Средният живот на всеки Топ Мениджър в голяма корпорация е седем години и половина.

Аз работих за една компания близо 21 години. Напуснах не само компанията, но и реалния бизнес по свое желания. Това беше ясно и от официалното прес съобщение, направено от компанията при моето напускане. Това е истината. В момента имам други приоритети, но за лъжите си Стефанов най-вероятно ще отговаря пред съда. Там ще трябва да доказва глупостите, които говори сега”, заяви Величков.

Още от БГ Футбол

Виж всички