Гледай на живо

Очаквайте в 11:00 часа: Наско Сираков, Станимир Стоилов и Иво Ивков с призив към феновете на Левски

Черноморец и Академик ще излязат със специални тениски в дербито

Черноморец и Академик ще излязат със специални тениски в дербито

Черноморец и Академик (Пловдив) ще излязат с тениски „Надежда за малките“ за дербито на първия кръг на НБЛ. Двубоят е тази вечер, от 19 ч., и ще бъде предаван на живо по Макс Спорт 2.

Черноморец и Академик подновяват съперничеството си на старта на сезона
Черноморец и Академик подновяват съперничеството си на старта на сезона

Двата тима предложиха здрави битки и епично съперничество миналия сезон. Бургазлии излизат днес за реванш, след като бяха отстранени от пловдивския тим в четвъртфиналите на миналогодишното първенство.

Каузата на „Надежда за малките“ пък бе подета от НБЛ, като отборите ще участват през цялата година в различни инициативи, които да популяризират дейността на фондацията - да осигури дом и грижа на десетки изоставени деца.

Вече повече от 10 години Фондация „Надежда за малките“, има две Малки къщи (т.н. центрове за настаняване от семеен тип), където екип от професионалисти дарява обич и грижа на над 150 бебета и малки деца. Целта на отдадените за това е да се повиши благосъстоянието на децата в риск, създавайки по-добри условия за отглеждането, израстването и формирането им като пълноценни личности.

Всеки желаещ да подпомогне каузата и да подкрепи мисията на Фондация „Надежда за малките“, може да го направи чрез дарение тук:

Уникредит Булбанк 

BIC: UNCRBGSF BGN 

IBAN: BG30UNCR70001522296287 

Титуляр: Фондация Надежда за малките

Снимка: НБЛ

Още от Баскетбол

Виж всички