Венци за бивш съдия: Да не се излага този юноша бледен!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg думите на Христо Ристосков. Бившият футболен рефер заяви пред колегите от "Топспорт", че Стефанов е на възраст, на която хората започват да се вдетиняват. Освен това Ристосков обеща да покани шефа на "белите" на стадиона на Вихрен (Сандански) и определи Борислав Михайлов като "един второразреден бивш вратар".

Георги Захариев: Смятам, че Димитър Бербатов е вятърът на промяната
Георги Захариев: Смятам, че Димитър Бербатов е вятърът на промяната

"Мислех го за по-свестен човек. Седнал да говори за възрастта, той понеже е юноша бледен. И той е от тези хора, които само са взимали от футбола. На прост човек пари можеш да му дадеш, но акъл не. Кани ме на стадиона в Сандански, а той с този стадион има връзка, колкото аз имам с НАСА. Глупост е и това, което казва, че Боби Михайлов бил второразреден вратар - това не е сериозно! 

12 Борислав Михайлов в "Гостът на Sportal.bg"

Той направи изцепки и Боби го изгони от съдийството. Сега взел да говори такива безпочвени неща, с които се излага. Боби има над 100 мача за България, какъв второразреден вратар е бил?! Да не се излага с такива изказвания! Може би тази пандемия и него го е чукнала някъде. Хората в Европа знаят кой е Борислав Михайлов, но никой не е чувал за Христо Ристосков. Луд за връзване", заяви Венцеслав Стефанов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти