Бербатов към Стефанов: Мога да сляза на нивото му и да кажа, че може да ни пази и на тримата сянка, но няма нужда

Един от кандидатите за президент на БФС Димитър Бербатов коментира словесните нападки с членът на сегашния Изпълком Венцеслав Стефанов. Бившият нападател заяви, че е давал средства за българския футбол, а не както босът на Славия твърди обратното.  

Бербатов ексклузивно пред Sportal TV за всичко преди Конгреса
Бербатов ексклузивно пред Sportal TV за всичко преди Конгреса

"Никой не може да отрече, но се прекалява с повечето минуси. Има и положителни неща - базата, която е направена, бяхме домакини и на юношеското Европейско. Ще стисна ръка на всеки, който е честен с мен. Ако има честен Конгрес и някой победи, аз ще му стисна ръката. Ако разчитат на това да обиждат на личностна основа, не мога да имам диалог с тях. Венци Стефанов си позволява много личностни нападки - остави ме мен, но и към Стилиян и Мартин, които са успели футболисти. Ако обясняваш как на някого му ги няма първите 7 години, явно твоите 68 липсват, а и си съден за расизъм.

Средства съм дал за българския футбол, все още чакам да видя дали самият клуб ще си признае. Димитър Бербатов помогна с екипировки, топки, все неща, които съм давал и купувал. Тогава бях активен футболист. Нямаше кой да им помогне и затова аз им помогнах.

Нарушава се мнение, което не е правилно. Мога да сляза на неговото ниво и да му кажа: Съжлявам, но ти може да дойдеш и да ни пазиш сянка на нас тримата и да ни заредиш горивото. Но нищо не печеля от това. Ако ни удрят незаслужено, трябва да се защитим”, заяви Бербатов.

Още от БГ Футбол

Виж всички