Ислам Махачев предизвика най-добрите в UFC и Мейуедър

Ислам Махачев предизвика най-добрите в UFC и Мейуедър

Ислам Махачев е готов да се бие с всеки на UFC 267, което ще се проведе след месец в Абу Даби. 30-годишния дагестанец остана без опонент, след като Рафаел дос Аньос се оттегли за втори път.

Ислам има голямо желание да остане в бойната карта на вечерта и е готов да се бие с най-добрите в лека категория. Той предизвика топ бойците, както и легендата в бокса Флойд Мейуедър.

Махачев не се интересува от името на своя съперник, но не са много тези, които ще приемат битка с него с месец предизвестие. Махачев предизвика най-добрите в дивизията, но повечето от тях са заети. Джъстин Гейджи, Дъстин Порие и Майкъл Чандлър отпадат, защото имат насрочени битки.

Тони Фъргюсън и Бенеил Дариуш са свободни, но е малко вероятно да приемат. Дан Хукър също е свободен, но той се би преди няколко дни и едва ли ще приеме.

“Джъстин Гейджи, Дъстин Порие, Бенеил Дариуш, Дан Хукър, Тони Фъргюсън, Майкъл Чандлър или Флойд Мейуедър. За мен няма значение. На 30-ти октомври ще съм в Абу Даби”, написа Махачев в социалните мрежи.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти