Дучето: Младенов показа, че това на "Армията" го няма на друго място

Дучето: Младенов показа, че това на "Армията" го няма на друго място

Бившият тартор на сектор "Г" Димитър Ангелов похвали наставника на ЦСКА - София Стойчо Младенов. Дучето добави, че според него рано или късно всички цесекари ще бъдат заедно.

Стоичков: В сектор "Г" идете и ЦСКА подкрепете!
Стоичков: В сектор "Г" идете и ЦСКА подкрепете!

"Младенов е изключително читав треньор. И на "Армията" наистина си е армия. Не деля едното с другото, за мен едното стана, защото стана първото. А защо стана първото е работа на държавата. Моят клуб е ЦСКА, моите приятели са от ЦСКА. 

Продължавам да смятам, че имаше начин с 50 000 лева на месец клубът да се беше оздравявал и досега. Не казвам кой е виновен. Можеше да се направи така, че да го има този клуб по естествен начин, а не да се измислят девет схеми от десет села. 

Младенов направи така, че показа на всички, че това, което го има на "Армията", на друго място го няма. Европа е на "Армията"! Кой както иска да го разбира. Този отбор е орисан да играе в Европа. 

Рано или късно всичко, което обича ЦСКА, ще е на едно място. Не казвам, че ще се обединят. Казвам, че ще са заедно всички, които обичат ЦСКА", заяви Димитър Ангелов пред 7/8 TV.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти