Роби Лоулър нокаутира Ник Диас в 3-ия рунд

Роби Лоулър нокаутира Ник Диас в 3-ия рунд

Легендата Ник Диас се завърна в клетката след близо 7 години отсъствие. Той премери сили с бившият шампион в полусредна категория Роби Лоулър на UFC 266, което се провежда във Вегас. Срещата им беше в средна категория и приключи в третия рунд. В началото Лоулър започна агресивно, а Диас не си даваше зор. Ник изглеждаше много бавен, докато Лоулър пресираше сериозно. Двамата разменяха тежки попадения.

Ритниците и ударите не спираха да валят от двете страни. Ник започваше да влиза в ритъм и вкарваше по-чистите комбинации. Двамата си разменят брутални удари. Във втория рунд Лоулър отново продължи да натиска. Диас не се даваше и предпочиташе да стои с гръб към мрежата. Ник позволяваше на Лоулър да му вкарва удари, след което му го връщаше.

Роби беше много по-бърз от Ник, който продължи да изглежда доста бавен. Страхотна война в стойка ни представят двамата ветерани. В третия рунд Ник вкара удари в тялото. Лоулър отново го притисна към мрежата и започна да му вкарва тежки крошета. Диас се нанизва на брутален десен от Лоулър и пада на коляно. Диас ляга на земята, а Лоулър се отдалечава и го приканва да се изправи.

Ник обаче остава на земята и дава знак на рефера, че няма да продължи битката. Така Диас губи с технически нокаут в началото на третия рунд. С тази победа Лоулър постига своето отмъщение 17 години по-късно.

Роби спира серия от 4 поредни загуби и печели за първи път от 4 години. Диас от своя страна навлиза в серия от 3 поредни загуби.

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички