Бърз нокаут в последния мач преди двубоя на Джошуа и Усик

Бърз нокаут в последния мач преди двубоя на Джошуа и Усик

Лорънс Околи проведе успешна първа защита на шампионския си пояс на Световната боксова организация в полутежка категория, след като нокаутира в началото на третия рунд Дилан Прашович. Това се случи в основния подгряващ сблъсък на галавечерта на стадиона на Тотнъм, чийто гвоздей е дългоочакваната битка на Атъни Джошуа с Александър Усик.

Околи дори беше предложил пари на Прашович, за да пропусне задължителната защита срещу него и да се опита да обедини поясите в дивизията, които станаха вакантни преди около 2-3 години, когато именно Усик реши да се пробва в тежка категория.

Стряскащо брутален нокаут в началото на галата на Джошуа - Усик
Стряскащо брутален нокаут в началото на галата на Джошуа - Усик

Във втория рунд Околи прати съперника си в нокдаун с десен прав в лявата част на главата, а в началото на третия допълнително му нанесе поражения с комбинации, като впоследствие го нацели в черния дроб с дясно кроше. Черногорецът не се изправи след преброяването до 10 и мачът приключи сравнително рано.

Околи вече има 17 победи от 17 на мача на профи ринга и записа 14-ия си нокаут, но още е спорно дали може да се мери с другите големи играчи в полутежка категория като Майрис Брейдис.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти