Симонович: Направихме всичко възможно да победим и да търсим победата

Наставникът на Беласица Саша Симонович коментира победата на своя тим над Чавдар (Етрополе) в мач от Югозападната Трета лига. Тимът от Петрич стигна до обрат и се наложи с 2:1 над гостите си от Етрополе.

Беласица грабна ценен успех след обрат над Чавдар (Етрополе)
Беласица грабна ценен успех след обрат над Чавдар (Етрополе)

“Винаги е така интересно на нашите мачове. Радващо е за победата, поздравявам момчетата. Те излязоха мотивирани и с подкрепата на нашата публика търсихме победата. Мачът мога да го разделя на две полувремена. Второто направихме всичко възможно да изравним и да търсим победа.

Проблемът ни е теренът. Искаме да играем бързо, но когато не можеш да играеш с едно, трябва да я спреш, да вдигнеш глава, да видиш другите къде са, е трудно. Имахме 3-4 ситуации първото полувреме, но футболът се играе 90 минути. Ние знаем с какъв потенциал разполагаме. Знаем, че ако не се раздаваме на 100%, ни е трудно.

Надявам се всеки футболист да се раздава, всеки футболист трябва да влезе на позиция, която се очаква от него. Имаме трудности в гостуванията, публиката ни е 12-ия човек. Радвам се и за тях, радвам се и за нас, нека продължаваме по този начин. Ще искаме да ги радваме и навън. Следва пореден тежък мач. Надявам се след този мач да няма сериозни контузии и да можем да се подготвим добре за следващия мач”, заяви Симонович.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти